Loading...

Стани част от Dev екипа на SoftUni

avatar Денис Паскалев 1 минута
Стани част от Dev екипа на SoftUni

СофтУни е най-голямата образователна ИТ институция в България, която предоставя обучение и кариерно съдействие в направленията по софтуерно инженерство, дигитален маркетинг и дизайн.

Организацията си сътрудничи пряко с над 200 технологични компании и има активна общност от над 150 000 студенти. При нас работят над 70 служители, а екипът ни продължава да се разраства непрекъснато и към момента имаме три отворени нови позиции, подходящи за студентите, завършили Софтуерния университет:

- Junior Front-End with React

- Junior Manual QA

- Junior .NET Developer

Ще имате възможността да се присъедините към екип, в който сили обединяват някои от най-добрите професионалисти в областта, сред които – Ивайло Кенов (CTO на Dev екипа в СофтУни), Дончо Минков (старши full-stack програмист и Lead в СофтУни), Уилям Абъд (Front-End Lead & Developer) и други.Ако се присъедините към нас, ще можете да се включвате безплатно във всички обучения на разнообразните ни платформи, ще работите с най-новите ИТ технологии и ще участвате в разработката на собствените проекти на СофтУни. Предлагаме гъвкаво работно време и приятелска атмосфера, в която трудните моменти са споделени, а индивидуалните успехи – винаги оценявани.

Ако сте сред завършилите академията ни студенти и желаете да положите първите стъпки по изграждането на успешна кариера в сферата на софтуерното инженерство – не пропускайте да кандидатствате още днес! Изпратете своето CV на svetoslav.vaksevski@softuni.bg не по-късно от 5 август 2019 г.

Всички подадени кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.