Loading...

Стани победител на СофтУниада 2019, спечели екскурзия до Сан Франциско!

avatar Силвия Деянова 2 минути
Стани победител на СофтУниада 2019, спечели екскурзия до Сан Франциско!

За четвърта поредна година Софтуерният университет те предизвиква да покажеш знания и умения по състезателно програмиране на СофтУниада 2019! За първа година СофтУниада 2019 ще се проведе в един ден. Очакваме те на 20-ти април в сградата на СофтУни!

СофтУниада 2019 ти дава възможността да се бориш за челните места в състезателното програмиране и/или да разработиш твой продукт, който е уеб, мобилно или софтуерно приложение! Показвайки чудесни резултати на СофтУниада 2019 ще получиш страхотни награди и възможност за кариерен старт! Проектът ти може да бъде съвместна разработка в екип с приятели или самостоятелно. Можеш да се съревноваваш с достойни противници, изправяйки се и срещу задачите през първия ден! Заслужи титлата “СофтУниадец“, показвайки най-добри резултати в двете категории на СофтУниада 2019!

Можеш да се регистрираш за участие за една от двете или и за двете:

- Състезателно програмиране – участниците в тази категория ще се изправят срещу 10 задачи, които трябва да решат в рамките на 4 часа, с автоматично оценяване в реално време (с judge система). Участието е индивидуално, като може да се използват всякакви материали по време на състезанието: книги, учебници, Интернет ресурси. Регистрацията е отворена до 10-ти април включително, а състезанието ще се проведе на 20-ти април 2019 г. в СофтУни. Препоръчително е да си носите личен лаптоп, на който да работите. Изтеглете детайлния регламент за СофтУниада – състезателно програмиране  и ръководството за използване на SoftUni Judge системата.

- Уеб/софтуерни проекти – участниците разработват уеб или софтуерни приложения и предават URL към приложението + кратко описание на проекта (презентация) + линк към сорс кода (например в GitHub). В тези категории попадат уеб приложения, мобилни приложения, настолни приложения, вградени системи и друг вид софтуерни разработки. Могат да участват отбори до 5 души (регистрацията е задължителна за всички членове на отбора), но се допуска и индивидуално участие. До финала се допускат най-добрите проекти във всяка категория, селектирани от журито. Проектите се изпращат до 10-ти април включително, на участниците с одобрени проекти ще им бъде изпратен имейл до 17-ти април. Представяне и защита на живо на проектите от тази категория ще се състои на 20-ти април 2019 г.

Регистрацията може да я направиш ТУК.

Ето и какви награди сме подготвили:
Специална награда “СофтУниадец” за най-добре представилия се участник в двете категории – 7 дневена екскурзия до Сан Франциско
- 3 парични награди по 400 лева за победителите от категория „Уеб и софтуерна разработка“
- Стипендии за безплатно образование в Софтуерния университет
- Специална награда „СофтУниадец“ за най-добре представилия се участник и в двете категории
- Работа и стажове в софтуерни компании за най-изявените участници
- Купи и медали за всички победители в състезанието
- Тениски за всички участници
- Сувенири и подаръци за всички участници
* Специалната награда „СофтУниадец“ ще бъде дадена на участник, който не я е печелил в предишните издания на състезанието. Наградата включва самолетен билет, нощувки и изхраване. Наградата не включва разходи от личен характер и разходи за виза. 


Побързай и се регистривай още днес на https://softuniada.softuni.bg! :)