Loading...

Какво предстои в курса Java MVC Frameworks - Spring - с Дончо Минков

avatar Катерина Костадинова 2 минути
Какво предстои в курса Java MVC Frameworks - Spring - с Дончо Минков

През месец ноември предстои курсът Java MVC Frameworks - Spring, в който студентите предстои да се запознаят как да изграждат съвременни Java уеб приложения с архитектурата Model-View-Controller, използвайки HTML5, бази данни, Hibernate / Spring Data и други съвременни Java технологии. Курсът е подходящ за хора с познания по обектно-ориентирано програмиране, работа с бази данни и основи в уеб програмирането.

Дончо Минков има дългогодишен опит в разработката на софтуер и в изготвянето и воденето на технологични курсове. Работил е на множество платформи, в това число - SpringMVC, .ASP.NET Core и React.js. Той е лектор в предстоящия курс - Java MVC Frameworks - Spring. В следващите редове ще научим от него още информация за Java и какво предстои в курса през ноември:

Защо да изберем Java?

Java е език, който се е доказал във времето. Лесен и приятен е за работа, има много информация и документация за него. Също така Java е разпространен език - има тоновe приложения, които са написани на Java, и е един от най-търсените езици на пазара на труда в днешни дни. Това означава, че възможностите за развитие за програмистите, избрали този език, са неограничени, а подобни умения - силно търсени.

Какво предстои в курсът Java MVC Frameworks - Spring и какви умения могат да придобият курсистите?

В курсът ще учите всичко нужно, за да можете да създавате приложения с една от модерните платформи за Web на Java - Spring. Ще правите приложения, които работят с бази от данни, динамични са и поддържат потребители, т.е. всеки потребител ще си има свои страници, които са достъпни само за него. Освен самото изграждане на уеб приложения, ще научите и как да проверявате дали вашият код работи коректно, чрез Unit и Integration тестове.

Какви приложения ще могат да правят курсистите, след като приключат обучението си?

Казано накратко - модерни уеб приложения. Приложения, които работят с бази от данни, изглеждат добре чрез Bootstrap, които са динамични с JavaScript и работят коректно с тестове.

За кого е подходящ курсът?

Курсът не е подходящ за напълно начинаещи. За да се движите с последователно темпо и да усвоявате новата информация ефективно, е необходимо да имате познания по OOP, да работите с бази от данни и да имате базови познания за работя с HTML, CSS & JavaScript.

Не пропускайте да се запишете в предстоящия курс - Java MVC Frameworks - Spring - ноември 2019. Обучението е с цялостна практическа насоченост, за да усвоявате новите знания възможно най-ефективно и да имате възможността максимално най-бързо да използвате наученото в реална работна среда. За повече информация и записвания - посетете ТОЗИ линк!