Професионална програма
Loading...

Освен в стремежа си да осигури качествено образование СофтУни разполага и с кариерен център, който е изцяло фокусиран и работи за професионалната реализация на всички свои курсисти.

Кариерният център има за цел да помага на студентите да постигат максимума на своя потенциал, като развиват не само своите технически умения, но и допълнителни личностни качества. Това резултира в успешна колаборация и изграждане на стабилни отношения с нашите студенти и бизнес партньори.

Кариерният център си партнира с едни от най-добрите, успешни и бързо-развиващи се компании в страната, предлагайки огромен набор от възможности и пътища на развитие във всяко едно направление на технологичния сектор.

  • Партньорство с над 70 IT компании

  • Индивидуално кариерно съдействие

  • Стотици успешни истории на назначени курсисти

Кариерно съдействие от СофтУни

Всички курсисти на СофтУни имат възможността да получат индивидуално кариерно съдействие със специалист в областта.

В какво се изразява кариерното съдействие?

Кариерното съдействие представлява индивидуална консултация със специалист. Тя обхваща няколко стъпки:

  • Лична среща под формата на разговор за текущи и бъдещи професионални интереси за реализация в ИТ сферата
  • Съдействие при подготовката на документи за кандидатстване: резюме, мотивационно писмо, портфолио, профили в различни социални мрежи и др
  • Съвети и препоръки при подготовка за интервю за работа
  • Директни препоръки и изпращане на документи от името на СофтУни в избрана компания, според предпочитаните технологии, професионален опит и желана посока на развитие
  • Съдействие и в бъдещ план по отношение на нова, по-интересна или вълнуваща работа, интереси в смяна на технологиите и др
Career candidates

Успешни истории на наши студенти

Ако имате нужда от кариерно съдействие, търсите си стаж/работа, нова възможност или просто желаете да получите съвети и насоки по отношение на професионалната си реализация, можете да се обърнете към нас на:

e-mail: careers@softuni.bg или телефон: +359 (0) 894 621 666 или използвайте бутона „Кандидатствай за съдействие“ и попълнете формата за кандидатстване.

Затвори

Кариерно съдействие