Грешно условие на Problem 15 "Joro, the Football Player" от тема "Примитивни типове данни и променливи"?
Здравейте, решавах задачите от темата "Примитивни типове данни и променливи" от курса "C# Basics май" когато достигнах до задача 15 "Joro, the football player". Задачата е подобна на тази от "C# Basics Exam 10 April 2014 Evening" (името й там е "Voleyball"). В общи линии са променени само числата, но освен тях има и следната разлика "Joro plays in 1/2 of the holidays and twice in the weekends: each Saturday and each Sunday" (в задачата "VoleyBall" Joro играе само 1 път на уикенд). Проблема идва от това, че според мен в примерите дадени по-долу в задачата тази разлика не е отразена, тоест в сметките дадени там Joro играе само 1 път на уикенд.
Извинявам се, ако грешката е в мен и не съм разбрал задачата, или ако някой вече е отворил такава тема (не успях да намеря такава).
Благодаря ти за бързия отговор. "Joro is not tired in 1/3 of the normal weekends" - това пише в условието на задачата от която е линка, който ми даде. "Joro is tired in 1/3 of the normal weekends" - това пише в условието от домашните . Въпреки разликата примера по - долу е еднакъв. Ще ти пречи ли да ги изтеглиш двете условия и да провериш. Мерси предварително .
Да, сега забелязах, че има разминаване между условията. Явно е грешка при преписването. Е, съдейки по резултата, явно примера от изпита е верен, така че може да я решиш спрямо него.
By the way, Поздравления за наблюдателността.