Loading...
Andrey12 avatar Andrey12 15 Точки

[Team Building] Покер - Има ли покер играчи сред колегите ?

Здравейте,

Понеже беше ставало дума няколко пъти за покер на лекциите, искам да попитам кой, къде и колко играе покер?

Ако има желаещи за жива или онлайн игра, да си признават :)

Тагове:
4
Общи приказки
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 389 Точки

Направихме група. На който му се играе да влиза и там ще се разбираме:

https://www.facebook.com/groups/611588292294975/members/

2
techmaniac avatar techmaniac 133 Точки

А тези които нямат фейсбук ? Знам че са единици , но аз съм един от тях ...

0

Ами не знам, предложи решение. Фейсбук значително улеснява комуникацията. Другото, което ми хрумва, е да дадеш скайп и телефон на някого от групата, който да ти казва винаги, когато организираме игра.

0
ivan91k avatar ivan91k 2 Точки

И аз нямам фейсбук , по-добре тук във форума да се разбираме . Същото е , пък и така ще популяризираме покера във софтуни :Д . Аз ще участвам чак след 22ри , че сега трябва да се постегна малко след вчерашното провалче :)

0

Все пак помислите си за фейсбук, значително улеснява комуникацията. Вярно е, че всеки уважаващ себе си програмист трябва да избягва всякаква комуникация с хора, особено внимателно да не рискува да се запознае с момичета, ама все пак... :)

Извън шегата, не пречи да пускаме и тук в темата съобщение, когато се събираме.

0
techmaniac avatar techmaniac 133 Точки

Христо , ако желаеш направо на теб ще ти дам скайп , и там ще ми казваш за събиранията ... а иначе аз ще мога да се включа след ваканцията :) 

0
ivan91k avatar ivan91k 2 Точки

Колеги, събирате ли се ? Хайде да направим 1 игра

1
RosenKrumov avatar RosenKrumov 203 Точки

Аз чак сега видях тази тема, но много обичам покера и с удоволствие бих се присъединил :)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.