[Team Building] Покер - Има ли покер играчи сред колегите ?
Здравейте,
Понеже беше ставало дума няколко пъти за покер на лекциите, искам да попитам кой, къде и колко играе покер?
Ако има желаещи за жива или онлайн игра, да си признават :)
Здравейте,
Понеже беше ставало дума няколко пъти за покер на лекциите, искам да попитам кой, къде и колко играе покер?
Ако има желаещи за жива или онлайн игра, да си признават :)
Направихме група. На който му се играе да влиза и там ще се разбираме:
https://www.facebook.com/groups/611588292294975/members/
И аз нямам фейсбук , по-добре тук във форума да се разбираме . Същото е , пък и така ще популяризираме покера във софтуни :Д . Аз ще участвам чак след 22ри , че сега трябва да се постегна малко след вчерашното провалче :)
Все пак помислите си за фейсбук, значително улеснява комуникацията. Вярно е, че всеки уважаващ себе си програмист трябва да избягва всякаква комуникация с хора, особено внимателно да не рискува да се запознае с момичета, ама все пак... :)
Извън шегата, не пречи да пускаме и тук в темата съобщение, когато се събираме.
Христо , ако желаеш направо на теб ще ти дам скайп , и там ще ми казваш за събиранията ... а иначе аз ще мога да се включа след ваканцията :)
Колеги, събирате ли се ? Хайде да направим 1 игра
Аз чак сега видях тази тема, но много обичам покера и с удоволствие бих се присъединил :)
А тези които нямат фейсбук ? Знам че са единици , но аз съм един от тях ...
Ами не знам, предложи решение. Фейсбук значително улеснява комуникацията. Другото, което ми хрумва, е да дадеш скайп и телефон на някого от групата, който да ти казва винаги, когато организираме игра.