Имам проблем при редакция на информацията в профила ми!
Здравейте на всички,
отваряйки профила си видях, че има специален линк, от който мога да си попълня професионалната и образователна информация. Попълних я и след като я запазих се оказа, че профилът ми не е редактиран и информацията не е запазена. Повторих процедурата и резултата беше същият а предполагам, че е важно да се попълни коректно информацията и профилът да бъде максимално попълнен във връзка с търсенето на работа.
Освен това при попълването на информацията никъде не видях сред списъка с университетите -Софийският Университет "Св.Климент Охридски", а там съм завършила магистърската си степен, затова е наложително да го попълня в профила си.
Поздрави!
Валидационните съобщения ми се показват,но информацията в Потребителски панел за Университет не се променя.
А като влезна отново да редактирам,информацията е запазена.
В Потребителският панел съм попълнил езиците и университета и след попълването им
Завършеноста на профила: 50% не се променя.
Пробвах няколко комбинации от университети и години,и попълнени,и не попълнени специалности,но нищо не се показва в "Потребителският панел".
Дано това помогне с решаването на проблема.
Да, така е - данните са запазени успешно, но не се визуализират на профилната страница. Тези дни ще го има и това. :-)
Влади! Разгледах далго форума преди да пиша коментар, но най- интересното е че все още на мен не ми позволява да въведа инфото на средното ми училище, макар че има други подобни вече вкарани. ПГЕЕ "Никола Вапцаров" - Благоевград, специалност Радио Техника И Телевизия. Колкото и пъти да въведа инфото не ми дава грешка, но не се и запазва. Остава си непопълнено.