Какво следва в Ниво 2
Здравейте, колеги !
Току що видях, че съм получил емайл с информация за плащането за Ниво 2 и веднага ми направи впечатлени, че пише следното:
....
През ниво #2 в периода септември 2014 - януари 2015 г. ще изучаваме последователно курсовете:
- OOP (Обектно-ориентирано програмиране);
- JavaScript OOP;
- JavaScript Applications.
И паралелно ще върви курсът по:
· High-Quality Code (Качествен програмен код).
....
Но не можах да разбера какво става с курса по C#. Ще го има ли, няма ли да го има, той влиза ли в курса по OOP(първата подточка) или не ?
Накратко - от описаното ми изглежда, че движещата сила май ще е JS. Също по Hight-Quality Code курса на какво ще бъдат примерите и на какво ще трябва да пращаме домашните ?
И като последно - интересно ми е изпитите за това ниво отново ли ще бъдат някакви логически задачки или вече ще минем на някакви малки практически проектчета(горе-долу като изпита по CSS)?
Т.е. от учебния план за Ниво 2 ще бъде изключен курса по "C# Programming", а курса по "Object-Oriented Programming" реално ще стане "Object-Oriented Programming with C#" ?
В курса по OOP, освен Обектно-ориентирано програмиране, ще се разглежда по-сложна материя, която не сме покрили в предишните курсове, като нито едно от двете няма да бъде обвързано с конкретен език, а ще се разгледа в рамките на различни езици. Фокусът няма да пада само върху C# - а ще бъде и върху Java, PHP, etc.
Бих желал да попитам дали има възможност да получим информация за примерен график на предстоящите курсове(лекции, подготовки за изпити, практически проекти и изпит разбира се), за да може да си правим планове до края на годината. В графика на учебната зала информацията все още не е обновена и фигурира такава за курса C# Programming.
Благодаря предварително :)