Java Basics - януари 2015 (хора от Пловдив)
Искам да попитам има ли хора от Пловдив в курса JAVA Basics - януари 2015 - ниво 1, онлайн или присъствено, които имат желание да обменяме информация относно курса.
Искам да попитам има ли хора от Пловдив в курса JAVA Basics - януари 2015 - ниво 1, онлайн или присъствено, които имат желание да обменяме информация относно курса.
И аз съм съгласен за скайп група. Може и фейсбук група или в някоя друга социална мрежа, до която имаш бърз достъп и от мобилно устройство.
Skype name:
i.s.georgiev
ModEdit: Писането на кирилца е задължително, моля прочетете правилата на форума.
Някой ще се заеме ли със скайп групата или аз да направя? :)
Здравейте,
Аз също съм от Пловдив и съм записан Onsite.
Skype - undertaker5150
https://www.facebook.com/groups/403261929827919/
вече имаме страничка вьв фейсбук
Здравейте, относно изпита в неделя ( 08.02.2015) по Java Basics имам предложение да си направим среща и да обменим опит. Мисля, че ще е полезно. Освен това имам 1 свободно място в колата и ако има желаещи да пътуват с мен за изпита моля да се свържат с мен. Координатите ми може да ги намерите в профила ми.
Желая успех на всички.
Доста сте активни от Пловдив, което си е разбираемо де - 90 - 100 км. от София. Аз съм от Варна и няма да имам възможност да дойда за изпита в неделя. За да не отварям нова тема по този въпрос, можете ли да ми кажете, кога е следващата дата за този изпит?
В края на нивото ще имате поправителна сесия, тогава е най-скорошното възможно явяване. Дата се съмнявам да се знае в момента, но да кажем след около 3 месеца :)
Мерси за отговора!
Моят скайп е krissvarna, въпреки, че съм от Варна :)
Здравейте,
понеже нямам фейсбук, моля този който е направил групичката в скайп да ме добави: dante_verycool
Поздрави,
Димитър Рошлев
Ех, жалко за мен че толкова късно открих тази тема.. ако все пак има направена skype група ще ви помоля да включите и мен :) skype-ът ми е adoshev92. Също така успех на изпита в неделя!
Здравейте,
При някой има ли 1 място?
Виж отговорът на колегата JulianMarinov малко по-нагоре, имал е 3 свободни места преди 2 дни, предполагам е останало все още някое.
Да мерси.
Има още 2 места. Ако има някой желаещ обадете се.
Здравей аз съм от пловдив изпуснах срока, но пак може да си обменяме информация :)))
email:deni_zaimov@abv.bg