Loading...
achkata avatar achkata 17 Точки

Плащане през Epay

Здравейте,

Опитвам се да си платя през Epay.

Получих мейл, в който е написано : "Номера на плащането Ви е 100000171. При неговото извършване статусът му в учебната система на СофтУни ще бъде сменен автоматично."

След като избера epay през сайта, директно ме насочва към тях, където си избирам начин на плащане и си въвеждам потребител и парола.

Проблема е, че след въвеждане на горните данни, получих следното съобщение :

"Няма регистрирано задължение за плащане!"

Влязох си в профила в epay, но нямам въпросното чакащо плащане.

Поздрави.
1
Въпроси за SoftUni
DNNdrago avatar DNNdrago 145 Точки

Ще си позволя да се включа в тази тема. 

Заявих плащане през EasyPay, но пропуснах да си запиша кода, който ми се върна, защото веднага получих мейл за потвърждение. Оказа се кодът, който е в пощата е 9-цифрен, а трябва да дам 10-цифрен код на касата.

Ще помоля за някакво съдействие. :)

Edit: Прерових в историята и намерих страницата, което ми се върна след заявянето на плащането, та си видях и EasyPay номерът. Това, което се праща на мейл-а е номера на плащането (9 цифрен), който най-вероятно е поредният номер на изпращането - 318 е при мен. Добре би било да присъства и самият код за плащане в мейла.  

0
Teodor92 avatar Teodor92 569 Точки

Всъщност може да достъпиш същата страница, като цъкнеш статуса на конкретното плащане от историята на плащанията в профила. Иначе ще го добавим и в мейла :)

0
Valleri avatar Valleri 304 Точки

Ще изтриете ли и моята заявка, ще платя с easypay. Извинявам се :)

0

Изтрита е. Може да заявиш ново плащане.

1
sarfaa avatar sarfaa 17 Точки

Привет,

Искам да се запиша в онлайн форма. В момента в профила си имам две изчакващи плащания - за присъствена и онлайн. Може ли да изтриете заявката ми за плащане за присъствената форма, да не стане объркване.

Благодаря:)

0

Спокойно, след приключваме на записването, заявката, която не е изпълнена, ще се маркира като изтекла :)

1
alexxdim94 avatar alexxdim94 33 Точки

Направих заявка за плащане чрез EasyPay, но няма да мога да платя до понеделник. Заявката за плащане има ли някакъв срок, т.е. мога ли да заплатя след 1-2 дена?

0

Няма проблем, срока за изтична на плащането е по-голям.

0
Aleksiev avatar Aleksiev 133 Точки

Може ли да изтриете и моята заявка и ако може да ми ресетнете ваучера за намаление защото вече го въведох един път но не успях да платя. Благодаря предварително

0
Petya avatar Petya 2461 Точки

Изтрита е, пробвай отново. :)

1
Aleksiev avatar Aleksiev 133 Точки

Благодаря, записах се.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.