[Homework] Currency Converter help
Ако някой може да подаде ръка на начинаещ онлайн колега , би било много хубаво . Имам нужда от помощ в задачата за конвертиране на валути . Кои команди да ползвам , за направата на самият код ? Може би var или Dictionary<string, double> factors = new Dictionary<string, double>(); factors.Add("GBP", 0); factors.Add("USD", 0); ? Или други ? Моля помогнете .
Поздрави !
бих те помолил , ако решиш задачата , да пратиш кода и да обясниш малко , все пак не искам само да преписвам , а и да се уча . Ако някой друг я решил , нека помогне :)
Поздрави !
Мисля, че я реших. Не знам обаче, тук във форума дали може да постваме решенията. А за обясненията - и аз съм начинаещ, е може би съвсем малко знам от предишни занимания. Започнах от твоя пример, намерих в мрежата нещо подобно и го допълних с това, което писах горе. Още не съм гледал видеото на Наков, но според мен беше редно да ни занимаят с някакви минимални обяснения за изпалзваните методи. Карам един друг курс, и там е същото. Лекторът написва някакви заклинания и обяснението му е - намерете подобно решение в мрежата и го разучете.
Нещо не работи правилно, когато съм готов, ще пиша.
Аз я реших и то по 2 начина. Изчакай малко да сложа кодовете и коментари в pastebin и ще сложа линк.. ще ми трябва малко
време , така че моля бъдеде търпеливи :) Ще се опитам и добре да обясня до колкото мога, но ще ми трябва както казах малко време :)