Информационно табло за пътуване ?
Здравйте,
Какво мислите на входа да се постави някакво табло на което всеки, който е с кола да оставя бележка на къде пътува и колко места има ? Мисля, че ще е удобно за хората без коли :)
Здравйте,
Какво мислите на входа да се постави някакво табло на което всеки, който е с кола да оставя бележка на къде пътува и колко места има ? Мисля, че ще е удобно за хората без коли :)
Според мен е излишно. Достатъчно е темата тук във форума(има създадена още преди няколко месеца) да се посещава редовно и да се ъпдейтва информацията.
Не всички следят форума, а е възможно да не са видяли темата . Според мен ще е добре да бъде направено такова табло.
Първо съм против това табло заради излишното хабене на хартия. Отделно който не следи темата и като цяло форума значи не му е нужна тази информация. Има колеги, които пишат тук във форума само когато имат нужда от помощ. Обърни внимание колко повтарящи се теми се пускат. И този проблем не е само за форума на SoftUni. Масово се пускат теми, без да се потърси дали има вече такава създадена. Защо тогава да се улесняват такива хора с табло в залата?
Съгласен съм с последния коментар. Който е на зор, ще следи форума. Който не е - няма допълнително да омързаляване хората.
Това с повтарящите се теми винаги ще го има. Винаги ще има някой, който не е прочел правилата. Това не е твоя грижа и повтарящите се теми не ти пречат.
Защо си мислиш, че не ми пречат повтарящите теми? Точно такива теми разводняват форума и правят по-трудно намирането на полезната информация и коментирането в тези теми.
Напротив, грижа на всички нас е - да се стараем да не правим повтарящи теми.
Мисля, че ме разбрахте погрешно. Но няма значение и вие сте прави