Loading...
kristin.chakarov avatar kristin.chakarov 2 Точки

Проблем с Домашно 1

Здравейте,

Опитах се да отворя Word документа със задачите за домашното, но ми дава грешка -

The Office Open XML file 1. Introduction-to-Programming-Homework cannot be opened because there are problems with the contents.

Details:
No error details available

Location: Part: /word/footer/footer1.xml Line: 2 Column: 37816

//

Used MS Office 2007 

Тагове:
1
Programming Basics
Anonymous:
Duplicate of https://softuni.bg/forum/questions/details/34
ZloboMiR avatar ZloboMiR 50 Точки
С LibreOffice се отваря съвсем добре, може и да се експортва към PDF. И аз бях фен на OpenOffice, но сега съм по-щастлив. Опитайте.
Защо не се качват файловете в добрия стар *.doc формат, който се поддържа навсякъде и увеличава файла съвсем малко, особено за документи от една страница? PDF също е вариант и се отваря дори с Хром. 
Случвало се е да пратя CV в *.docx на Майкрософт България. Познайте хората как решиха проблема - поискаха ми *.doc, защото не се отваря. Децата на обущаря ходят боси. :)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.