Висок шум в залата по време на лекции...
Днес, на подготовката за изпит по HTML/CSS имаше хора, които бяха там, за да си говорят. Не знам какво са правили, дали са обсъждали екипни проекти или са играли на белот, но ние които искахме да слушаме и бяхме най-отпред до тонколоните, не чувахме нищо! 2-3 пъти казахме да увеличат и при всяко увеличaване, хората започваха все по-силно да си говорят. След това към 17:00 започнаха да идват и студенти от ниво 2, тогава вече стана като телевизор без звук. Мисля, че повечето хора които говореха бяха от ниво 2.
Обръщам се към тях, ако могът да си лафят малко по-тихо, или на терасата, няма да е лошо.
Също и екипът на СофтУни да вземат някакви мерки.
За да ги помоля трябва да си донеса 10-тина тонколони за да ме чуят. Щом казахме няколко пъти да увеличат звука, то е не е толкова трудно да се сетиш...
Абсолютно подкрепям, директна вербална комуникация би била доста по-успешна от тема във форума, в която да се обсъди в последствие възникналия проблем с шума.
Какво имаш предвид под директна? На 100 човека да отида на един по един да ги помоля за тишина?
Добре, от цяла зала като слушаха само около 5-10 човека може би, как може да накараш всички останали да понамалят шума, а и след като лектора се опита да вземе ситуацията в свои ръце, но не му беше обърнато никакво внимание?
Не съм присъствал, но силно се съмнявам да е била чак такава обстановката... Утре когато излезе видеото все пак ще си проличи от страничните шумове.
Иначе съм сигурен, че е имало начин да се "овладее" ситуацията, а и не вярвам да бъде допуснато до такава степен от водещия подготовката.
https://www.youtube.com/watch?v=pvMoqGwT5YU&feature
Ето да чуете, ако бях в автобус сигурно повече щях да чуя. Успех на тези които са онлайн.
Пич, не виждам някой да спори с теб дали е било шумно или не. Изразих мнение, че според мен щеше да е напълно достатъчно да се обърнеш директно към колегите, а не да пускаш теми във форума. ;)
Аз не мога да отида и да помоля всеки един човек да говори по тихо. Не сме в детцката да правя забележка на 100 човека.