Няколко въпроса за онлайн обучението
Ако кандидаствам декември и си взема изпита по C# мога ли да си запазя оценката и да запиша с нея следващият семестър април месец ?
Таксата при онлайн обучението запазва ли се 150 лв и за следващите семестри ?
Трябва ли да се правят домашни и дават ли ти точки или само от това което си направил на изпита се образува оценката при онлайн студентите ?
Fast Track курсовете по HTML/CSS PHP/MySQL мога ли да се запиша за тях сега каква е таксата и издава ли се удостоверение за тях ?
Още един вь
ъпрос ако сьм взел изпитите от 2 и 3 ниво с оценка под 5 за сертификат и не продължа може ли да се изкара академична справка за взетите изпити.Ясно ми е че ако сега седна и уча материалите от пьрво ниво едва ли ще ми помогне много но съм начинаещ рабогя и нямам време.Имаш ли представа колко време средно на ден учи един студент в софтуни знам че е много инвидуално и зависи кьм каква оценка се стремиш.
За всеки курс и ниво имаш сертификат. Можеш да прекъсваш и продължаваш когато искаш и не ти е нужна никаква справка. Ако питаш дали тези изпити ще се признаят от някои др университет - най-вероятно не, стига да не е партньор на СофтУни.
За ученето е наистина индивидуално, но се пак за да те ориентирам - ако схващаш бързо и не си се занимавал с това за 1-вото ниво ти трябват средно 3 часа на ден (сумарно 20+ часа на седмица) а за 2-рото 4+ часа на ден (сумарно 35 на седмица примерно) и това за да изкарваш сравнително добри резултати. За да изкара отлични резултати ти трябва цял ден кажи речи.