WEB app - описание на продукт
Видях се в чудо в намиране на прост софтуер, който се инсталира на WEB сървър и върши следните неща:
- няколко полета в които да въведа име, номер, брой и снимка (важноето е СНИМКА, и тя да може да бъде над 2-3MB (до около 4MB).
- да може да се оторизираш - тоест един да попълва, а всички други да разглеждат и да могат да търсят в тези полета
Препоръчайте нещо подобно, пък билото то и платено (до 500-600лв максимално съм склонен да дам)
П.П.
набързо:
- Microsoft SharePoint - не ми върши работа, много скъпа реализация
- google docs - не ми върши работа, искам всичко да си е при мен за хостинг
Да, нещо като каталог, но да има оторизация за разглеждащите го, както и търсене.
Ако е възможно и някакъв експорт (към PDF или xls) ще е чудесно.
Ако е това, което аз си представям Joomla + K2 и къстъм полета трябва да ти свършат работа.
Така като гледам този модул май изобщо дори не се доближава до изискването ми (гледане на демо):
- няма категоризация
- няма търсене
- няма оторизация
- попълването на кънтент изобщо не е това което се очаква за краен потребител
- липсва къстъмизиране за печат
Ето нагледно какво търся (този CRM единственото неудобно е, че не показва снимка на листовия екран, а трябва да влизаш в самия продукт):
Примерно решение
Явно не сме се разбрали, но K2 е много мощен компонент и изобщо не се използва само за съдържание. Погледни тук как е конфигуиран: http://k2martdemo.joomlaworks.net/displays/item/29-samsung-ln32b460-32-inch-white
- Има снимка (могат да се добавят и още)
- Има категории
- Има полета (каквито решиш, тип, име, задължително/не задължителни и т.н.)
- Има уторизация (която всъщност си е от самата Joomla)
- Има търсачка (има различни платени добавки за търсачки по 20-30 долара и са много добри)
- Горе си има иконка за pdf и за печат (това са стандартни на Joomla, но мисля, че могат да се нами и плъгин за къстъмизация)
Но наистина, съдейки по снимката, май не сме се разбрали :) Успех в търсенето !
Изглежда добре, просто не е това което ми трябва. Вероятно за магазин е добре, но е тромаво когато имаш 39 000 маси и столове и трябва да ги реализираш с предложения модул за да може някой друг колега да разгледа каталога и да види какво е налично и какво не.
Благодаря много все пак - не знаех за този модул, а може да ми е полезен определено.
+1