Професионална програма
Loading...
Stunkata avatar Stunkata 19 Точки

Въпроси за изпита по Unity 3D

Здравейте,

може ли лекторите, които водят Unity курса да дадат малко повече информация относно изпита?Какво ще представлява? Ще имали подготовки за изпита?Ще можели както изпитите C#,Java да си носим книги, да гледаме в Интернет?Как ще се оценява... 

Благодаря предварително

Тагове:
5
Unity 3D 17/11/2014 16:59:19
Stunkata avatar Stunkata 19 Точки

Видях че от 1 до 10 декември трябва да се плати за изпита по C#, ами за изпита по Unity, кога трябва да се плати ? 

1
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

Още преди да сме получили отговор - ще предложа плащането да става и непосредствено преди изпита както на поправките ни миналия семестър, за да не се разкарваме. Ако е възможно разбира се, мисля, че в случая за Unity не би било проблем, тъй като преди това ще е държана защита на проект и ще са останали сериозните хора, докато предварителното плащане на C# изпита се прави, за да не се заемат бройки на изпитите, от хора които нямат реално намерение да се явят.

0
Petya avatar Petya 2460 Точки

Плащане на изпитите по C# Basics и по Unity 3D ще започне на 1 декември и ще продължи до 10 декември. Ще получите повече инфо по мейл, когато наближи моментът.

Самуил, избягваме практиката с плащането непосредстевно преди изпит поради две основни причини:

  • всички чакат до последния момент - на поправката по PHP Basics сигурно 40 човека платиха преди изпита, с Алекс едва смогнахме;
  • не можем да си направим сметка колко човека ще дойдат - трябва да имаме бройка, за да знаем дали една зала ще стигне, колко комплекта задачи да принтираме и прочие.

Има методи за плащане, които не изискват да идвате до СофтУни - epay, EasyPay, дори банка...

4
17/11/2014 16:33:52