Професионална програма
Loading...
george.ivanov avatar george.ivanov 20 Точки

Има ли Teamwork за on-line формата на обучение?

Здравейте,

приет съм за ниво#1, предстои да се запиша. Занятията стават по-интензивни - 3 пъти в седмицата в сравнение веднъж седмично за подготвителното ниво. Това за мен означава да избера дистанционната форма на обучение.

 

Въпросът е - има ли Teamwork, как и кога се определят групите и задачите? Как на практика стават нещата?

Тагове:
1
Teamwork and Personal Skills 07/12/2014 23:54:42
quickben:
На въпроса е отговорено и има достатъчно информация във форума по тази тема, също така може да се използва формата за контакти с екипа на СофтУни и/или да се свържете с екипа за допълнителни такива.
quickben avatar quickben 966 Точки

Когато се "пусне" екипния проект ще ви се покаже един голям банер който ще ви приветства дали искате да се запишете за екипен проект независимо от формата на обучение(присъствено/онлайн). Допълнително ще получите писмо в пощата която сте задали в своя профил със същото съдържание.(Ако заявите участие в екипния проект, но поради някаква причина не сте направили нищо по него ще ви бъдат отнети точки от общия резултат) Разликата е, че онлайн екипите са от повече хора и повечето пъти защитата на екипните проекти става по интернет(скайп), но нищо непречи някой от екипа да дойде и да защити екипния проект на място. Повече информация може да получите ако потърсите във форума. Относно това как се определят екипите мога да кажа, че е на случаен принцип( 1 "силен" студент, 1-2 по-средата и един "по-слаб" студент). Като под по-силен и по-слаб се взимат оценките от предишния курс. Заданията за екипните проекти по-традиция са същите каквито са били са миналите курсове, тях можете да видите в графата Курсове на предходния курс.

1
08/12/2014 01:33:43