Професионална програма
Loading...
arsoman avatar arsoman 419 Точки

[Technical Issue] AngularJS - Как се вместват различни ng-view в една страница?

Здравейте отново колеги! Гледах 2 лекции, но като тръгнах да го правя, не мога да накарам директивата ng-view да зарежда данни от различен ng-app, въпреки че на всеки app съм конфигурирал routes с различни templates! Може ли помощ?

Примерния ми код е:

<aside ng-app="SideApp" ng-view></aside>

<section ng-app="AdsSystem" ng-view></section>

<nav ng-app="NavSystem" ng-view class="col-xs-12 col-sm-3"></nav>

но и на трите се зарежда главното view, което е ng-app="AdsSystem" и съответно неговия темплейт.

Тагове:
1
JavaScript Applications 30/12/2014 02:33:01
cherokee avatar cherokee 146 Точки

С обикновеният ngRoute, който идва с AngularJS няма как да стане това (ограничението е един ng-view на страница). Решението ти е да ползваш Angular UI Router (тук), което е допълнителен third-party модул. Разликата с ngRoute е в това, че там работиш със стейтове и можеш да нестваш до безобразие :)

6
arsoman avatar arsoman 419 Точки

Изглежда супер това, значи от Телерик не знаят всичко, там лектора каза, че можело с различни ng-app да зареждаш ng-view... Благодаря!

0
cherokee avatar cherokee 146 Точки

Ивайло Кенов (мисля, че за неговите лекции в Телерик говориш) е доста напред с материала, а и му идва отвътре (един от малкото лектори, който може да ти задържи вниманието на 100% за цялата лекция). Нормално е човек, който се занимава с доста на брой различни технологии (той не се е профилирал във front-end-a) понякога да не помни даден желан ефект дали може да се направи с подръчните средства на дадена платформа и дали не е необходимо нещо допълнително.

7
28/12/2014 12:03:35