Професионална програма
Loading...
mihayloff14 avatar mihayloff14 825 Точки

Обсъждане на дати за контролните и обща информация за тях

Здравейте,

Днес по време на лекцията, Мариян даде подробна информация за контролните, но не записа това на камера и предполагам, че хората които са онлайн са останали в неведение.

По време на курса ще се проведат общо две контролни с по 50 въпроса. Те ще са на лист и изцяло теоретични. За компенсация на теоретичната насоченост на курса, в края се обмисля да се състоят някои workshop-и.

Беше ни предоставена възможността да решим кога да се състоят контролните (или поне първото). Затова може да обсъдим евентуална дата в тази тема и да вземем окончателно (надявам се демократично :D) решение. Не е необходимо датата и часът да е съобразен с датите на лекциите, защото не е задължително лекторите да присъстват. Предполагам, че и от екипа няма да имат нищо против стига залата да е свободна.

Аз лично предпочитам първото контролно да се проведе след празниците, за да имаме време да усвоим и "храносмиламе" съдържанието на курса досега. ^^

3
Linux Курсове 10/12/2014 00:47:30
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте,

утре  (8 януари) няма да се провежда лекция по Linux. На 15 януари(четвъртък) ще се проведе контролно под формата на тест, включващ теория. Началният час е 19:00 часа. Тестът е с продължителност 3 часа (до 22:00часа).

2
StanDimitroff avatar StanDimitroff 90 Точки

Задължително ли е явяването на теста и какви са последсвтията ако нямаме възможност да се явим на него? Има ли възможност за дата през уикенда?

1
prosto.Sto avatar prosto.Sto Trainer 39 Точки

Stan, не е задължително явяването на теста, и не, не е възможно да го направим уикенда за жалост.

2