Интензивност Ниво 1, Невзет изпит Ниво 1, поправителен изпит
Здравейте,
Въпросите ми са няколко.
Предстои ми да запиша ниво #1 от 12.01. Тъй като знам, че курса е много по-интензивен от Ниво #0 (нормално) се притеснявам дали ще се справя (работя на пълен работен ден) В тази връзка - ако не взема изпита/изпитите (и с това не съм съвсем наясно, 1.изпита един ли е или са няколко?), доколкото знам има "поправителна сесия", но 2.колко време е след редовната? Ако това време не стигне за подготовка, 3. кога ми е следващата възможност за явяване (със следващ випуск ли и след колко време ще е това?) 4. И има ли брой пъти, които можеш да се явиш и ако не го вземеш, отпадаш?
Ако някой работещ е минал ниво #1, ще се радвам да сподели.
Моля за извинение, ако някъде в сайта вече е засегната темата.
За да не отварям нова тема пиша направо тук.
Искам да презапиша Ниво 1, трябва ли първо да изчакам да мине поправителната сесия или не, как става самото записване ? (пратил съм Email до info@softuni.bg но още нямам отговор)
Ако си сигурен, че няма да успееш да си вземеш поправките и да запишеш ниво #2, то можеш още сега да се запишеш за ниво #1.
Само трябва да платя цената за съответната форма на обучение за Ниво #1 и съм записан това ли е ?
Вече може да си заплатиш за презаписване на Ниво #1.
Здравейте!
Бих искала да презапиша Ниво 2 онлайн. В какъв срок може да стане това?
Благодаря!
Здравейте! Искам да презапиша Ниво 1, но виждам, че вече са започнали лекциите. Има ли все още възможност да го направя? Също искам да попитам за Teamwork and Personal skills понеже ми казаха, че не е задължителен курс, а аз вече го взех, мога ли да го пропусна.Разбира се ако необходимо домашните да се качват ще го правя, просто е в неудобно за мен време. Благодаря предварително!
Anichka, може да заявиш плащането си от падащото меню на профила ти - "Заплащане". Избираш ли пакет Ниво #2 - 8-месечно обучение (онлайн-присъствено или онлайн-онлайн). Втората форма в пакета, е формата която издаш да си сега, а първата е формата, в която си се обучавала преди.
Плащането може да го извършиш до 19 януари (понеделник).
Reverie, може да си заявиш плащане от падащото меню на профила ти. Както споменах в по-горен коментар "При 8-месечното обучение имаш всички права, както при интензивното обучение. Разликата е тази, че когато се запишеш втори път (т.е. вторите четири месеца), трябва да качваш отново домашните си и съответно да оценяваш такива"
Благодаря ви за отговорите! Алекс, беше много изчерпателна, пак ще се допитвам до теб :)
Здравейте,
Искам и тук да попитам. Според горепосочената схема записах повторно ниво #2. Курсът по ООП започна, съответно стартираха сроковете за изпращане, проверяване на домашни и т.н., но все още нямам достъп като записан за курса студент.
Има ли нещо, освен заплащането, което трябва да направя, за да се запиша отново в нивото, или трябва да изчакам реакция на СофтУни?
Здравейте,
записани сте успешно за курса по ООП ( както и вече имате показана за участие в екипния проект) и курса по КПК.
Много благодаря!
Спорна седмица!
Ако не успеем да вземем изпити и на поправките може ли да се явим със следваща инстанция на редовните изпити, а не на поправките?