[Technical issue] Google Chrome won't start on Kubuntu 14.04.
Привет,
Опитвам се да си кача хром. Не, че Firefox-a е лош браузър, но понеже не ми се получава с хрома и само за това си мисля :).
Та ... след инсталиране следвайки стъпките от ТУК получавам следната грешка при опит за стартиране с google-chrome:
[5538:5538:0121/220724:ERROR:browser_main_loop.cc(210)] Gtk: Locale not supported by C library.
Using the fallback 'C' locale.
[5538:5538:0121/220724:ERROR:process_singleton_posix.cc(978)] Failed to create socket directory.
[5538:5538:0121/220724:ERROR:chrome_browser_main.cc(1212)] Failed to create a ProcessSingleton for your profile directory. This means that running multiple instances would start multiple browser processes rather than opening a new window in the existing process. Aborting now to avoid profile corruption.
Пробвах да го инсталирам директно от Firefoxa-а първоначално. Свали се се файла, инсталатора каза 'Done" и до там. Няма нито икона някъде нито файл мениджъра открива нещо от Google.
Моля помощ ... ако на някой му говори нещо грешката.
Поздрави,
А.
Здрасти,
Аз вярно съм новобранец но за Chromiuma бях чувал.
Работата е там, че исках да пробвам https://web.whatsapp.com/ .
През хромиума не става.
Оказа се, че проблема ми е доста елементарен. Нямах място на партишъна на който са основните файлове на Линукса:)
Направих си /Home -a да ми е на втория хард където има предостатъчно и въобще не ми хрумна, че може да е от мястото.
Така ми се наложи на бързо да усвоя как се рисайзват партишъни.
Вече всчико е ок.
Поздрави,
А.