Разлика между онлайн и присъствена форма на обучение
Здравейте,
искам да попитам какво предимство ми дава присъствената пред онлайн формата на обучение, защото като гледам разликата е в присъствието и плюс един два лаба?
Здравейте,
искам да попитам какво предимство ми дава присъствената пред онлайн формата на обучение, защото като гледам разликата е в присъствието и плюс един два лаба?
А нещо относно "Достъп до менторски програми и директен контакт с работодатели" мога ли да прочета някъде? И по конкретно "директен контакт с работодатели".
Най-добре питай директно през формата за контакти, само човек от екипа би могъл да ти даде повече информация според мен.
В менторските програми участват присъствените студенти, засега само от ниво #3. Те получават ментор от 40-те фирми, с които имаме договори да наемат на работа СофтУни студенти. Менторът ги събира, помага им, наставлява ги, и същевременно си харесва хора, които да покани на интерю в неговата фирма.
Плюсовете на присъственото обучение са лабовете, присъствията на занятия, където си по-концентриран, упражненията в клас, въпроси към лектори и асистенти на живо. Като цяло е по-сериозно и се научава повече в присъсвена форма, стига да можеш да отделиш това време.
Можем ли да очакваме, че това с "менторите" в отборните проекти ще се завърне в Ниво 3 и съпъстващите го отборни проекти?
Ами на последните два емейла не получих отговор. И затова реших да пиша тук преди да отида директно.