Златен Скункс за Къдравия Трейнър ?
Здравейте другари и другарки,
имам един въпрос към вас. Бих желал да номинирам Къдравия Трейнър за Златен Скункс, но не знам как. Бихте ли ми помогнали? Знаете ли номера на Зуека и Рачков? Причината да искам да го номинирам е прословутата лекция Наследяване и абстракция - ООП януари 2015 на която въпросният господин не е пуснал камерата от компютъра, след половин час се е сетил, че я е забравил, но не се е сетил да я пусне. После преди почивката е казал, че след почивката ще я пусне, но после пак е забравил да го направи :) Е на това му се вика тройно забравяне. Все пак той не е абсолютно хаху и е успял да пусне външната камера в залата. Обаче познайте какво е записала
https://www.youtube.com/watch?v=YapXkG3Jc_c&index=5&list=PLlcYRzEHmgNn22L1UBPgUw2CDzzOLrhsH
Записала е най-важното от лекцията - главите на стоящите на първите чинове колеги. Както виждате камерата е с накривен калпак и демонстрациите не се виждат добре. Липсват поне 5-15 реда код. Не знам как някои лектори успяват да запишат по две качествени видеота с добро видео и аудио, а други дори едно не могат. Това за мен е epic fail. Мислех да не пиша във форума, но май пак е станал някакъв фал на следващата лекция Капсулация и полиморфизъм - ООП януари 2015, когато уж е записвал от компютъра си но пак са качили само другото видео. Всъщност Къдравият Трейнър е много симпатично момче и много ме кефи като човек. Нямам нищо против него като човек и колега, но смятам че трейнърите трябва да са по-концентрирани и да не забравят важните работи. А ако се усетят, че са направили грешка нека я поправят веднага вместо пак и пак да я повтарят. Учуден съм, че втори випуск получаваме дори по-неориентирани трейнъри от първи випуск вместо нещата да се подобряват с времето отиват на по-зле според мен. Наков го имаше само на първата лекция и после всичко е в ръцете на неопитни хора. Сигурен съм, че има кадърни програмисти, на които им е писнало от програмиране и искат да се занимават с преподаване. Само че искат програмистка заплата, а не учителска. Маймуни с трици не се ловят. Това само българските предприемачи не го разбраха. Давам гласност на проблема, защото иначе типично по българско-комунистически не се обръща внимание на нещо, което не е получило публичност. Чувствайте се свободни да ми удряте минуси. Администраторите на форума може да ви се отблагодарят с точки за форумна активност. Очаквам Петя, която е дала 173 отрицателни гласа във форума, също да ми удари минус. Нищо че не е особено коректно служебни лица да дават минуси и плюсове и да създават впечатлението, че който критикува СофтУНИ не е харесван, а който ги хвали получава много плюсове. Дори ще се учудя ако не ми изтрият поста. Понякога го правят с други колеги. За мен това е последния семестър в СофтУНИ ще се насоча към други алтернативи. Аз искам да ми е комфортно и да ми доставя удоволствие като уча нещо вместо да се ядосвам на организационни неуредици, кофти материали и други проблеми. Желая успех на всички колеги! :)