Професионална програма
Loading...
MomchilDishev avatar MomchilDishev 20 Точки

Дата за изпит по Бази данни през почивните дни?

Здравейте, колеги,

пиша във връзка с предстоящия изпит по бази данни.

Забелязах, че датата 1-ви март освен, че е неделя, също така е и част от поредица почивни дни, официално обявени тук --> http://pochivnidni.eu/.  Въпросът е дали е възможно да се премести за след почивните дни, например в сряда (4-ти) или изтеглен преди тях, примерно в петък (28-ми). Предполагам, че много хора, както и аз самият, биха искали да се възползват от планираната отпуска.

ПОздрави,

Момчил

2
Databases Basics
VGeorgiev avatar VGeorgiev 1385 Точки

Здравейте колеги.

Трудно ни е да се съобразяваме с всички празници. На 01.03 има 2 изпита и ще си останат така. През друг ден не може да се състои изпита понеже има други лекции и занятия. 

Всички изпити ще се правят в неделя, заради повечето от вас, които желаят изпитите да не са през седмицата.

Както вие сте на изпит, така и ние сме на работа, така че сме в еднакво положение.

Поздрави,
Владимир Георгиев
http://VGeorgiev.org/

3
12/02/2015 11:28:03
rvmladenov avatar rvmladenov 293 Точки

Кофти ... на мен последния влак ми е в 20:08 часа ....

0
MomchilDishev avatar MomchilDishev 20 Точки

Предлагам да се направи гласуване (може би съм пропуснал предишното) за това дали занапред изпитите да бъдат в работен ден или в почивен (или защо да не се редуват, какво стана с правото на избор на дата за изпита).

Аз лично също ходя на работа и Бога ми предпочитам в неделя да се посветя на релаксация, предвид понеделника, който следва (в случая на 1-ви март това е почивен ден, но това е единичен случай). И аз обичам програмирането и още 6 часа ще ми дойдат винаги полезни, но животът Offline в неделя e също доста добра оферта, особено ако почивните дни са в серия.

Уважавам усърдието и трудолюбието ви и разбирам, че и вие сте на работа, но не виждам защо това да е приемливо за всички. По Коледа също имаше някакви работи да се пишат и предават, а други да се проверяват. В началото на 2015 ни заляхте с изпити, отново в недели, инцидентен лаб във вторник, защити на проекти и поправки, последвани от 1 седмица на безтегловност, в която се чака новата програма. Тая седмица дойде добре след натоварването, признавам, но работата може просто да се разпределя равномерно във времето.

2
12/02/2015 22:21:27
Dekameron avatar Dekameron 481 Точки

Чакайте малко сега. Някой от вас мисли ли за хората, които не живеят в София? Ние сме на работа от Понеделник до Петък (или поне някои от нас) и нямаме възможност да си взимаме всеки път почивен ден за да отидем на изпит. Изпитите са в почивните дни, за да можем всички да отидем без проблеми. Мислите по-мащабно моля.

Радвам се, че изпита го оставят в почивен ден.

-2
MomchilDishev avatar MomchilDishev 20 Точки

Без фрустрации, мой! Идеята е да се върне правото на избор за дата. При 2 зали и празни дни в графика всичко е възможно! А и ако изпитът приключи късно вечер, през нощта ли ти се пътува?

1
Ivaylo.Il avatar Ivaylo.Il 226 Точки

А някои си взимат отпуска, за да имат почивни дни понеже през истинските почивни дни са на изпит. Разбирам, че хората не искат да е през работен ден, но защо не се направи изпита в Събота от 9 преди другите 2 изпита от 14 часа?

2
19/02/2015 15:32:46