[Technical Issue] Console application in VS 2013 doesn`t show up as an option
Здравейте, колеги! Бихте ли ми казали защо при инсталиран VS 2013 не ми излиза опцията за console application under Visual C#?
Здравейте, колеги! Бихте ли ми казали защо при инсталиран VS 2013 не ми излиза опцията за console application under Visual C#?
опитвам се да намеря решение на проблемът ( https://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/82ecdc94-5a25-471e-ad59-18f7e8b02f65/console-application-not-found-under-visual-c-installed-templates-visual-studio-2010-express?forum=Vsexpressvcs но не мисля, че това е решението, това се отнася за по- стара версия на VS
Дай някакъв скрийншот. И кажи коя версия на програмата си инсталирал.
Здравей и благодаря за бързият отговор. Понеже съм нов във форума си нямам и на идея как да ти ъплоудна скрийншот, но ще ти кажа със сигурност. че версията ми е VISUAL STUDIO EXPRESS 2013
Версията на WINDOWS ми е 8.1
Няма смисъл да си с Express, деинсталирай го и сложи Visual Studio Community 2013. Безплатно е и има всичко необходимо. Възможно е да си сложил някаква друга версия на експреса, която е за уеб примерно.
Поисках скрийншот, за да видя дали не търсиш на грешно място, но е малко вероятно да е от това.
благодаря, колега! Всъщност си много прав, бил съм инсталирал VS express ( store), а е трябвало да имам WINDOWS DESKTOP версията, естествено. Та инсталирах WINDOWS desktop VS и разбира се ми се появи веднага ConsoleApp. Благодаря ти много !
Както казах няма смисъл да ползваш екпрес версия - по-ограничено е откъм възможности. Community е опън сорс и е с функционалностите на Про версията.