Oценяване на онлайн записаните студенти
Здравейте, предполагам, че оценяването на онлайн студентите е малко по-различно, тъй като (до колкото съм разбрал) нямат право на екипен проект, изпитът би трябвало да е 100 % от крайната оценка или 90 %, при предаване (оценяването май не е позволено) на домашни? Как стоят по-точно нещата? Благодаря предварително!
Поздрави!
Диян
Здравейте! Отказването Ви няма да повлияе за в бъдеще. Случва се да изкачат други ангажименти от време на време. Ако искате можем да Ви отпишем от курса - няма да можете да качвате домашни, но пак ще имате достъп да следите материалите, ако имате възможност.
Здравейте,
да бих се радвал достъпа ми до материалите да остане. Така ще мога да следя материалите
Искам и още нещо да добавя. Днес прегледах 3 домашни и оцених, но незнам каква е причината оценките ми да не се виждат тук:
https://softuni.bg/trainings/1085/web-fundamentals-feb-2015-specialized#
Незнам дали е някакъв бъг или просто по-късно ще се отразят.
Доста поописах относно оценките си и дадох някои насоки за допуснатите грешки - надявам се да не са били напразно
И благодаря на колегите за отличните коментари относно моите
Като цяло курсът е интересен наистина
Бих се радвал ако успея да видя и останалите оценки на колегите ми относно качените ми към момента домашни :)
Добре, няма проблем.
Коментарите и оценките Ви към домашните са запазени. Те не се виждат от студентите, веднъж предадени, за да не се правят промени. Коментарите Ви се виждат от колегите, които сте оценили.
В случай, че имате още недооценени домашни, няма да ви отписвам от курса, за да можете да си получите коментарите. :)