Здравейте,
За да не отварям наново темата, пиша това като отговор.
Неведнъж (не и два пъти) ми се случва (в момента включително) да дойда да си пиша домашното в зала, която според графика е свободна (ако не цял ден, то до някое време), а да се окаже, че лекцията от съседната зала, се мести (например, защото грее слънце ?!?).
Не че имам кой знае какво право да протестирам (реално още не съм студент в СофтУни, само се подготвям), но все пак графиците не се ли правят с цел да бъдат спазвани? Щом групата, стигнала до Databases, не й харесва отредената й зала, не може ли лекциите официално да бъдат преместени в предпочитаното от тях място, така че който е дошъл да учи друго, да може да го прави на спокойствие, дори когато времето е прекрасно за сезона?
Здравейте,
Тези промени са еднократни. Това не е с цел да Ви объркаме. Може да ползвате другата зала, ако е свободна (щом лекцията се мести от една в друга зала, то тя ще е свободна).
Не студентите избират залата, в която ще се провеждат лекциите, а екипът ни. Имаме две зали Open Source Lab и Inspiration Lab.
Важно: Екипът на СофтУни си запазва правото да мести лекции от едната в другата зала, ако обстоятелствата го налагат.
Здравейте Александра,
Промените не са еднократни, вече няколко пъти се подготвям и по темата за Бази данни — нямам против, макар че е възможно да ми се объркат понятията, още съм начинаеща.
Разбирам, че си запазвате правото да променяте разни неща, но е леко неуважително... Не съм сама в това, и други хора като мен идват да учат едно, пък се оказва, че учат друго. Както и да е, от всичко разбирам, че График на залите е почти излишна информация.
Здравейте,
отново казвам, че не променяме графика, ако не се налага. Ако лекцията е преместена в другата зала, то първата зала остава свободна и може да я ползвате.
Причините, поради които правим тези размествания, са уважителни. Извиняваме се, че сте приели тази промяна като знак на неуважение.