Loading...
jabalka avatar jabalka 960 Точки

[Exam] Databases - 1.03.2015 - впечатления и резултати

Здравейте, хора :)

Изпитът свърши, та да си похейтим :)

Не знам за вас, но аз изгубих поне час в дебъгване на грешки, които се оказаха в условието.

Например на 18-та задача вдигах два пъти базата, експортвах по 100 начина и т.н. и на края се оказа, че има правописна грешка в условието. Това за мен значеше 40 изгубени минути....

!!!!!!!!!!!!!!!

Не бяха само тези пропуски.

А отдължаването на времето, което получихме: 15 мин :)

Еми, много се кефя на СофтУни и всичко, приятели сте ми всички, ама това не е човешко :)

Айде, че партито започва и е време да целим Влади с домати, както си го предупредихме по време на изпита още :)

Наздраве!

12
Databases Basics 02/03/2015 10:25:24
crazy7 avatar crazy7 177 Точки

Бих помолил, ако може все пак да бъдат качени тестовете някъде или авторските решения.

Аз неможах да ги намеря но ако някъде са качени моля за линк.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.