[Homework] technical problem with blank solotion
Здравейте. Простете че ви занимавам отново с въпроса за blank solotion. Направих това което ми казахте и стана, но след като проектите в solotion-а станаха два и се опитах да си стартирам втория visual studio отново ми пусна първия и въпреки че избирах втория пинвах го и какво ли не visual studio пак ми пускаше само първата програма. Бихте ли ми казали как да го накарам да пусне втората програма.
Аз лично мисля че е по добре всяка задача да си е отделен проект и да няма такова общо blank solotion.
Да това го намерих вече. Може и да е показано, но аз съм записан online защото не съм от София и не го знаех това. Досега си правех всяка задача като отделен проект без да са свързани, но получих забележки от проверяващите ми домашните колеги, че така трудно се проверява и затова викам и аз да го правя така, като останалите, че да им е по-лесно на колегите.
А между другото сега забелязах, че trial лиценза ми за visual studio изтича след 7 дни. Може ли да си го одължа някак?
Това че си онлайн не ти пречи да гледаш видеата от лекциите.
Visual Studio Community 2013 е безплатно, инсталирай го него.
Ми аз него съм инсталирал ама ми пише, че мога да го ползвам 30 дни и от тях ми остават само 7.
Trial period има само за Enterprise версията, за Community няма как да ти го изписва това.
https://www.visualstudio.com/en-us/products/free-developer-offers-vs.aspx
Логваш се в microsoft account-а си през VS като ти "expire-не" да те authenticate-не(update-ne), и всичко е ОК. Няма такъв филм като лиценц за Community-то, просто от Microsoft правят и аз не знам какво, и го има този момент.
Да стана вече не ми дава че ще изтече.