[Technical Issue] Оценяване на домашни
Здравейте!
Бих искал да обърна внимание на един проблем, който срешнах при отценяването на последните домашни. Системата ми даде домашно за отценяване, чийто файлове аз не можах да отворя с моето Visual Studio. До сега не ми се беше случвало. Затова исках да изтегля друго домашно, което да оценя а това да оставя на някой който може да прочете файловете. Но системата ми даваше все това домашно, дори и след като се log off нах и си затворих браузара и влязох наново. Понеже това беше първото домашно се принудих да напиша ниска отценка и да обесня на колегата защо, за да може системата да ми даде да изгля ново домашно и така да ги направя 3. Апелирам екипа да помисли за начин за skip-ване на дадено домашно при такива ситуации и даване на ново. Иначе е некоректно към колегите а и към мен. В момента няма вариант в който да поискам друго домашно. Просто системата като си реши, че ще ми дава тоя номер домашно и все него ми дава. Наистина би било добре това да се поправи.
Благодаря ви
Да може и така да е но може и просто нещо да не е съвместимо с моето visual studio, а при някой друг да се отворят нормално нещата. Иначе домашното не беше пълно, но в него имаше някакви проекти, който обаче visual studio не можа да отвори. В самия архив имаше няколко папки с проекти и 1 solution файл. Toй се отвори, но прокетите към него бяха некоректни според visual stuidio и се виждаха със синя удивителна а сорс код не се показа.
Няма вариант някой друг да може да отвори такъв проект без проблеми. Нещо е било изтрито преди да се качи архива.
В тези случаи може да влезеш по папките и да гледаш директно .cs файловете. Другият вариант е да махнеш всички проекти от solution-a и да ги добавиш наново чрез Add Existing Project и избираш .csproj файловете.