Loading...
aleksiliev avatar aleksiliev 19 Точки

Живея близо до залата и мога да ти кажа с кои линии се стига дотам - 83, 73, 74, 76 и  тролей 8 в посока Ж.К. Гоце Делчев. Аз лично бих слезнал с метрото до националния стадион и оттам бих взел 76 до спирка ул. Костенски водопад (не съм сигурен за точното име на спирката). Там вече трябва да питаш някого, защото залата е скрита между няколко блока и не се вижда отвън.

0
26/03/2015 20:06:49
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6849 Точки

От метрото на Обеля може да се стигне и вървейки до спирка на 83 в Надежда, където да се хване в посока Зоопарка. :) Може и с трамвай 6.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.