[Exam Problems] JavaScript Basics - 28 July 2014 - {04} Soccer Results
Някой да има идея защо само 40 точки !? Trim-нах всичко възможно. Няма други тестове да проверя. Тия 4-ти задачи все нещо не ми излиза !?!
Някой да има идея защо само 40 точки !? Trim-нах всичко възможно. Няма други тестове да проверя. Тия 4-ти задачи все нещо не ми излиза !?!
Малко ми е объркващ кода след цял ден зяпане на изпити днес. Сигурна ли си, че правилно смяташ от даден мач, че и двата отбора са получили и вкарали някакви голове и трябва да им се добави нов съперник в масивите? Мисля, че е направено, но нямам сили да го тествам в момента.
Освен това имай предвид, че indexOf(countryfirst) ще върне -1 ако няма такъв елемент. Според мен ще се получи грешка, понеже единственият вариант този if на 43-ти ред да не бъде изпълнен, е ако индекса е 0, но ако е -1 ще се влезе вътре. По-горе имаш подобен if, но там е направено правилно.
Опитвай да се мъчиш колкото се може повече сама без да гледаш тестовете. Остави задачата за около ден и ако все още не можеш да я пребориш погледни тестовете и виж къде ти гърми.
Edit: Тъкмо пуснах кода ти с промяната на ред 43 и даде 100... Понякога човек като зацикли му убягват такива дреболии.
Охх, много ти благодаря за отделеното време, да малко съм зациклила вече, дано да не стане и на изпита :P