Критика - заключена тема [Useful Info] Regex.
Уважаеми колеги,
Изглежда съм се заблудил. Станах на 100 години и продължавам да не стоплям някои неща. Останал съм с впечатлението, че в SoftUni се стимулират хората да споделят получените знания и информация, което на мен ми харесваше много. Ето защо си направих труда да се опитам да бъда активен, до колкото мога, във форума. Забележете - не ми трябват точки, оценки а най-малко известност. /Моля, да бъдат заличени точките, свързани с активността ми във форума!!!/ Дали пък съм попаднал не в университет, а при буквоядците в данъчното?
Хора, събудете се!!!!!!!
Здравей, Яна!
Точно това имах предвид говорейки за данъчното! Да се дублира, да се дублира, колко да се дублира?! Колежката е споделила връзка спомената във форума. В това в крайна сметка няма нищо лошо защото контекста на двете теми е различен, а цитирания сайт е с полезно съдържание. А може би най-добре е да заключите и другата тема за да не цитира някой връзка, споделена тук. А дали пък да не "локнем" и форума като цяло? Така най-добре ще си помогнем.
Между другото нищо лично! Сигурно сте искали съвестно да си свършите работата. Хубаво е обаче и да се знае къде е границата.
Поздрави,
Николай.
Идеята е, че ако искам да потърся ресурси за RegEx да попадна на една тема в която да има това което търся, а не да има 20 теми и човек да се чуди в коя какво има, и на мен са ми заключвали тема заради книга, но правилата са за всички и трябва да се стремим да ги спазваме.
А моята идея е, че желанието на колегите да споделят информация е по-ценно от темата regex. И модераторите би трябвало да разбират това най-добре. Да границата е тънка, но затова сте модератори.
Поздрави!