Какво следва след приемния изпит?
Въпроса ми е простичък. Programming Basics C#Omega приключи с изпит на 29.03.15г. А сега какво следва?
Въпроса ми е простичък. Programming Basics C#Omega приключи с изпит на 29.03.15г. А сега какво следва?
Когато се обработят всички резултати и се направи класиране ще получите e-mail в който ще бъде написано в каква форма на обучение сте приет и информация за последващите стъпки които трябва да предприемете.
Потърсете във форума за повече инфо, може да позвъните на оставените телефонни номера.
Друга опция е да изчакате някой от екипа да пише в тази тема, че не съм сигурен за процедурата(такава беше при нашия випуск) даже го има в правилата на форума, че нетрябва хора които не са част от екипа да отговарят на подобни въпроси, защото може да има промяна в процедурата и в желанието да помогне човек да обърка другите :)
Във форума определено няма инфо. Благодаря за отговора, дано не си навлечеш неприятности с това. Иначе съм съгласен , че умението да чакаш е велика сила.
Ако седиш достатъчно дълго на брега на реката,
рано или късно труповете
на твоите врагове ще минат покрай теб
Лао Дзъ
Чак пък трупове .... да не им работят регексите е достатъчно
И на нашия випуск нещата станаха чрез имейл, но не помня подробности.
//offtopic
He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not, will be victorious. - Sun Tzu
Искам да попитам как стоят нещата с Online обучението и с редовното обучение. При редовното кога са лекциите и при Online кога се провеждат
Онлайн лекциите са записани присъствени лекции - имаш достъп до тях и си ги гледаш когато и колкото прецениш и ти е удобно. Присъствените лекции са 2 дни в седмицата от 18 до 22 и 1 ден от 14 до 18.