Професионална програма
Loading...
angeloff avatar angeloff 16 Точки

Въпрос - Дата на провеждане на защитата

Здравейте!

Можете ли да ми кажете дали има фиксирана дата за провеждане на защитите на проекта? Знам само, че това следва да се случи след края на курса през юни.

Поздрави,

Даниел Ангелов

1
Digital Marketing & SEO 02/04/2015 11:42:15
Petya avatar Petya 2462 Точки

Здравей! Датата, насрочена за провеждане на защити на проектите ви по курса, е 6 юни.

2
mincho.spasov91 avatar mincho.spasov91 9 Точки

Здравейте, искам да попитам: Как точно, ще се проведе самата защита? Или е прекалено рано за такъв тип информация. 

Благодаря Ви предварително.

1
Petya avatar Petya 2462 Точки

Здравей! Защитата ще бъде като представяне на твоя проект - да покажеш сайта ти и резултати, които си постигнал, доколко си покрил изискванията от заданието. Лекторите ще те питат какво си направил по всяка една точка, например, и ще ти дават точки за всеки един критерии. Накрая се сумират и се поставя оценка.

1
babbol avatar babbol 15 Точки

Пише, че ще има възможност за онлайн защита? Как ще става записването за нея?

Относно проекта, ако работим по чужд сайт и не сме правили промени само трябва да изложим идеите си и как биха повлияли те?

Мерси за вниманието.

0
netpeak avatar netpeak 165 Точки

Привет на всички.

Организационно как ще протича защитата онлайн 0- ще го обявим официално във форума след като го обсъдим с организаторите в Софтуни.

 

babbol, ако рабоитш по сайт, върху който нямаш достъп - при всички положения в курсовия проект трябва да опишеш какво и как би направила/променила. Домашните задания са съставени точно така за да може най-напред да ви става ясно какво как се прави и чак след това - реализацията, по възможност.

0
angeloff avatar angeloff 16 Точки

Здравейте,

Понеже датата за защита наближава, ще стане ли скоро ясно как точно ще протичат защитите - онлайн и на място? Аз лично съм записан онлайн и главно ме вълнува онлайн защитата. Също така бих желал да получа малко повече информация и за присъствената защита, за да преценя дали евентуално ще мога да пътувам до София за нея.

Благодаря Ви!

Поздрави,

Даниел Ангелов

0