Лекции 3- и и 4-и април
Здравейте, кога ще бъдат качени видеата от 3-и и 4-и април?
ModEdit: Моля оправете си заглавието на темата съгласно правилата на форума(заглавието трябва да е дескриптивно, не се разбира за коя лекция става въпрос)
Здравейте, кога ще бъдат качени видеата от 3-и и 4-и април?
ModEdit: Моля оправете си заглавието на темата съгласно правилата на форума(заглавието трябва да е дескриптивно, не се разбира за коя лекция става въпрос)
Днес(Неделя) или най-късно утре(Понеделник) би трябвало да се качват, когато е имало лекция в Петък или Събота може да стане известно забавяне до първия работен ден(Понеделник).
Нямам достъп до качените видеа. "Логната" съм. Но казва "Моля влезте в профила си" или "Този видеоклип е частен".
За кой курс става въпрос, че от темата не става ясно?
Може да докладвате проблем с даден материял по курса като влезете в дадения курс и използвате бутона докладвай грешка за дадената тема от курса.
Видеото от 3-ти го няма ?
За пореден път: За кое видео от коя лекция става въпрос?
Когато не си задавате въпросите/молбите/предложенията правилно няма как да очаквате нещо да се случи!
Мисля, че пиша отговор в тема "Лекции 3- и 4-и април" в подфорум "Digital Marketing & SEO", а изглежда сякаш съм отишла в НАП....whatever!
Имената чак не е необходимо, но имай предвид, че темата излиза във главния форум и трудно се забелязва в кой раздел на форума е пусната, пример за приемливо име е: [Technical Issue] SEO Липсващи видеа от 03.04 и 04.04.2015 :) (подобни примери са дадени в правилата на форума)
Доброто именуване на темите води до същите резултати като доброто именуване на проекти/задачи/класове/променливи а именно с един поглед се разбира без да е нужно да ровиш като "идиот" да разбереш закакво иде реч :)
Ок, ще имам предвид, ако пускам тема. Тази не е моя. :)
Надявам се създателя й да види забележката Ви в първият пост...