[Homework] Моля оправете датите за предаване на домашни
Датите за предаване на домашни тази седмица са с 1 ден по - рано от офицялно приетия график. (освен ако не е прокарана промяна без да съм разбрал). Също така моля екипа на Софтуни да размества възможно най - малко обявените дати за лабове, изпити и лекции, както и дати за предаване и оценяване на домашни. Или ако го правите изпращайте мейли и нотификации в системата. Няколко домашни изпуснах да предам и оценя поради тези размествания.
Благодаря предварително
По всички предмети от PHP насам след като въведоха предложението на RoYaL срока винаги е бил до деня на лекцията 23:59:59. За справка виж настоящата лекция по КПК.
Ами това очевидно е грешка или най-малкото противоречие с написаното в презентацията.
Презентация - Homework assignments are due in 1 week after each lecture (домашните трябва да се предадат в рамките на 1 седмица след всяка лекция).
Казано по време на лекция - Домашното днес (вторник) ще е до 1 седмица срок, т.е. домашното днес е в срок до следващият понеделник в 23.59.
Ключовият момент е думичката седмица. Понеже всеки нормален човек би разсъждавал Вторник + 1 седмица (7 дена) = Вторник следващата седмица. Поне не казвайте, че за домашните имаме 1 седмица, защото това е подвеждащо, неточно и некоректно.
Извинявам се, че съм ненормален човек. Оправих ви крайния срок, тъй като е ясно, че всички пишете домашни в последния ден. Всички домашни вече ще са с още 1 ден срок, т.е. както любезно @mar0der ми предложи да направя "справка с друг курс". Приятно писане.
Не грешката според мен е на Боги първо защото до сега винаги е било така и второ защото вторник след като се качи видеото деня е напълно изтекъл и броенето е Сряда, Четвъртък, Петък, Събота, Неделя и Понеделник ... което е 6 дни ... така че вторника трябва да е включен
Нещо долавям дразнение ми се струва. Ако е така се извинявам не исках да се заяждам просто стават грешки и се изпускат срокове. А давам справка с друг курс защото очевидно си убеден в това което казваш и прсото ти давам пример с който да порвърда твърдението си. Вероятно можеш да видиш и вашите лекции от ниво 3. Пак се извинавам ако съм тезасегнал.