Софтуерно Инженерство
Loading...
Filkolev avatar Filkolev 4501 Точки

[Exam Results] Статистики за резултатите от изпитите в ниво 2

Току-що си видях оценката от изпита по Advanced JS и ми стана интересно да разбера какви са всъщност резултатите като цяло.

Това важи за всички изпити от ниво 2, понеже за всички има и ръчна проверка. Според мен ще е полезно да се предостави статистика с резултатите, обобщена, т.е. колко души имат максимум, колко са с между 90-100% от точките, колко са около 50%, колко са с 0 и т.н.

Идеята е да видим как се представя випускът като цяло, а и всеки индивидуално да си извади някакви заключения за представянето си на база общите резултати. В момента ако имам 200 / 300 точки на ООП нямам база, на която да преценя това дали е приемлив резултат или не, защото ако 10 човека имат 200+ точки е едно, но ако 75% от випуска имат 200+ е съвсем различно и са съвсем различни изводите, които бих си извадил за личната ми подготовка.

13
Въпроси за SoftUni
antonia_v avatar antonia_v 4 Точки

А има ли вариант да не са качени всички оценки все още, тъй като моята, например, все още я няма .... ?

0
Filkolev avatar Filkolev 4501 Точки

Само резултата от изпита при мен е качен, оценката от курса още не е готова, но вероятно довечера по някое време ще излязат. Иначе е възможно оценките от изпита да ги слагат една по една и да не са излезли за всички.

1
antonia_v avatar antonia_v 4 Точки

А къде се качват само оценките от изпитите :) ?

0
Filkolev avatar Filkolev 4501 Точки

Пак в профила, но от известно време се виждат само крайните оценки, а ако искаш да видиш оценката от изпита трябва да разгънеш със стрелката отстрани.

1