Професионална програма
Loading...
Flame avatar Flame 0 Точки

"Нов подготвителен курс стартира и във Варна"

Прочетох ( случайно ) в сайта на SoftUni за подготвителен курс в гр.Варна. 

https://softuni.bg/news/first-course-in-varna

Забелязах, че срока за записване вече е изтекъл. Не, че щях да кандидаствам но .. следя от известно време развитието на "Софтуерният университет" и не пропускам да прочета новини за него в пресата или социалните мрежи .. а за този курс не прочетох НИЩО. Научих за него съвсем случайно и то, както се оказа, прекалено късно. Ако бях някой който има желание да участва - щях да го пропусна !?!!

Тагове:
0
Предложения и проблеми 05/05/2015 11:52:40
Petya avatar Petya 2461 Точки

Здравей! Ако следиш раздел "Новини" в сайта ни или Facebook страницата ни, нямаше как да пропуснеш новината за курса във Варна. Също така пускаме и newsletter на всеки един-два месеца. Специално този курс във Варна беше включен в мартенския ни newsletter, така че ако си бил наш потребител тогава, си щял да получиш тази информация :)

0
05/05/2015 12:45:47
rali_kali avatar rali_kali 5 Точки

Здравейте на всички :)  Искам да попитам, а дали Бургас няма да се открие такъв подготвителен курс ? :))) Сигурна съм, че освен мене много други чакат с нетърпение да се случи това laughing

0
Petya avatar Petya 2461 Точки

Здравей, Рали! Към момента нямаме планове за подготвителен курс в Бургас, но може да следиш раздела Новини на сайта ни или Facebook страницата ни за предстоящи курсове :)

0