Професионална програма
Loading...
ViValDam avatar ViValDam 16 Точки

Как да качваме файловете си на GitHub , директно от Visual Studio ?

МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ Е ПОЛЕЗНА ТЕМА ЗА ВСИЧКИ, ОСОБЕНО ,КАТО СТАНАТ ПРОГРАМИТЕ ДЪЛГИ, НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ГИ КОПИРАМЕ ДИРЕКТНО ВЪВ ФОРУМА .

Как да качваме файловете си на GitHub , директно от Visual Studio ?

Тагове:
9
Programming Basics
Panglot avatar Panglot 22 Точки

Имам следният проблем. Изтеглих си десктоп приложението за Github. Правя си repository, push-вам го в сайта и на теория трябва да го имам там и да може да се разглеждат файловете с кода в тях. Да ама не. По какъвто и начин да направя repository излиза следното нещо: Изображение от Git. Не мога да разбера аз ли съм сляп или тъп, че не намирам опция за browse на файловете в repository-то или просто нещо не е наред. Има файлове в него. Когато го отворя през desktop приложението мога да ги разгледам. В сайта обаче нищо не става. Друго нещо също така е, че през сайта нямам никакви опции за добавяне на файлове и така нататък. Просто ми излиза по този начин (линка), и в нито една от опциите които са предложени няма, добавяне на файлове или разглеждането им. С други думи просто седя на тази страница и това е.
Някакви предложения и идеи?

0
beBoss avatar beBoss 507 Точки

Ами първо папката, която качваш трябва да я напраивш на репозитори(води се локално.) След това трябва да комитнеш нещо в това репозитори и чак след това да пушнеш към github.

 

Иначе как се опитваш да пушнеш през https или чрез ssh? През https трябва да ти иска име и парола, и не би трябвало да имаш някакви затруднения с това.

0
Panglot avatar Panglot 22 Точки

Локално правя Repository и в папката местя cs файловете които искам да се push-нат. Папката трябва ли да се пази локално за да може информацията да е актуална? 
Няма как да пушна през https без да си платя за акаунта. Ползвам безплатен акаунт.

0