Професионална програма
Loading...
Andrian_Jambazov avatar Andrian_Jambazov 6 Точки

PHP Basics поправка - неплатена такса за явяване?

Колеги, имам един въпрос - в редовната сесия не можах да се явя на PHP Basics, сега изпуснах срока за заплащане на поправката - писах на СофтУни, защото не бях сигурен, че трябва да плащам за нея, но не получих отговор, и така. Преди малко пак рових тук и разбрах, че съм в грешка и е трябвало да платя.


Има ли някой представа какво става, ако не се явя на изпита утре - взел съм всички останали изпити, така че със сигурност записвам Advanced level, но нали този предмет няма да съществува повече в този си вид?


Утре се надявам, че ще успея да говоря вече с администрацията на СофтУни, но ако някой все пак има някакво инфо, ще съм му много благодарен.

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравей,

както ти обясних по телефона - не е проблем, че не си се явил на изпита. Също така за поправка/повишителен се заплаща такса в размер на 20 лева (пише го в имейла, който си получил миналата седмица). 

Извинямвам се забавянето на отговора. В срок от два дни отговаряме на имейлите и запитванията. 

Продължаваш успешно в следващия модул - Back-End от 16 юни.

0
Andrian_Jambazov avatar Andrian_Jambazov 6 Точки

Благодаря отново,

Не се сетих само да попитам как ще мога да компенсирам кредитите, които сега пропускам от PHP Basics - чрез взимането на допълнителен курс от избираемите, ако правилно съм разбрал?

0
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравей,

точно така. Ще може да събереш необходимия брой кредити (130) като се записваш и за отворените курсове, които ще се организират в СофтУни.

0
onefen avatar onefen 27 Точки

Здравейте

да се включа и аз. Понеже не съм си взел изпита по КПК в редовната сесия и искам да се явя на поправка на 21 октомври. Къди и как мога да заплатя за поправката. Възможно ли е на място в деня на изпита или трябва предварително по банков път. На място в SoftUni преди изпита не е вариант, защото не живея в София.

0