Професионална програма
Loading...
simeon.georgiev avatar simeon.georgiev 62 Точки

[JS Frameworks] Различен темплейт за потребител и гост

Привет, колеги! В условието пише route-a за гост и логнат потребител да е еднакъв. До сега опитвах някакви варианти, но нещо не ми се получава. Кой е най-добрия начин това да стане?

Тагове:
0
JavaScript Applications 15/05/2015 20:03:45
nikola.m.nikolov avatar nikola.m.nikolov 830 Точки
Best Answer

Аз го правя като закачам на scope-а функция, която проверява дали в localStorage-а има записан accessToken. След това в template-a имам 2 div-a с ng-if.

2
a.angelov avatar a.angelov 1317 Точки

По същият начин го правя и аз, тъй като не успях да намеря по-умен вариант.

По принцип може да се подава в templateUrl-а на $routeProvider-a функция, която да връща кой темплейт да се зарежда при определени условия. Аз исках проверката за логнат юзър да се извършва от service, обаче не можах да разбера как може да се ползва service в config-а на модула...

1
15/05/2015 22:59:22
yuletodim avatar yuletodim 37 Точки

Здравей! Аз постъпвам като теб в темплейта home.html имам 2 div-a за логнат и нелогнат user.  В логин функцията обаче когато трябвеа да сменя view-то за логнат с view за нелогнат, доста се измъчих. Следните варианти не дадоха никакъв резултат:  $location.path('/'), $route.reload(). В крайна сметка го хакнах ето така:

$window.location.reload('/');

Това сработи, но ми презарежда цялата страница и от там други гадости се появих дето ги позамазах. Ако имаш по-добра идея сподели :)

0