Курс по Angular - организиране на упражнение и подготовка за изпит
Здравейте, не намерих отделна секция за JS Frameworks и затова пускам темата тук. Аз лично имам огромни затруднения с проекта за изпита. На практика съм на никъде. Нямам идея как да започна. За да мога да се справя ми е нужна много голяма помощ. Не е нещо, което може да бъде обяснено за половин час. Ако има и други студенти в подобна ситуация, предлагам да организираме утре или в петък събиране в СофтУни, на което асистенти и преподаватели да ни помагат с проекта.
Аз лично смятам да прекарам следващите три дни в университета и да тормозя лекторския състав, докато не е готов проектът или не ме изхвърлят с ритници.
Шегата настрана, но според мен такова меропрятие е необходимо, понеже доста хора имат трудности. Нека от екипа вземат отношение склонни ли са да организират нещо подобно.
Искам лектори и асистенти да ми висят на главата, докато попълня пропуските в знанията си. И ако можех да го направя сам, нямаше да искам такова нещо. Някъде бях чел, че присъствената форма на обучение предполага помощ от лектори и асистенти. Ако ми беше само за оценката, най-лесно щеше да ми е да препиша от някъде. Но си мисля, че сме в СофтУни за знания.