Loading...
plamentyvarna avatar plamentyvarna 9 Точки

За домашното по Introduction to Programming

Здравейте !
Някой ми е оценил домашното и ми е написал :

- I could open only problem 9 and 16 which are working properly.The research questions are answered fully.

Аз когато правих домашното ги спирах solution в смисъл такъв цъкам на стария solution с дясното копче на мишката и избирам Unload Projekt,а за да го активирате и да виждате сорс кода цъкнете Load Project .

Извинявам се на всички , че така го направих .

Тагове:
0
Programming Basics 31/05/2015 12:36:49
antonio_rtodorov avatar antonio_rtodorov 74 Точки

Извинявай колега за въпроса, искаш да уведомиш за извинението си или да попиташ как да направиш Blank Solution към, който да добавиш всичките си проекти и лесно да се четат или има и нещо друго?

0
plamentyvarna avatar plamentyvarna 9 Точки

Исках да се извиня, на тези , които не можаха да ми отворят домашното :)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.