Онлайн обучение
Здравейте,
Знам, че този въпрос вече е задаван много пъти и има теми по въпроса, но в крайна сметка не мога да разбера дали домашните носят точки на тези, които са онлайн. Задавам относно въпроса, защото:
1. Темите, които четох по въпроса се отнасяха до C# Basic, не намерих такава за по-горните курсове.
2. Системата ми позволяваше да качвам и оценявам домашни, въпреки, че съм онлайн форма на обучение, което ми се стори съмнително.
3. В презентациите за октриването на курсовете накрая е обяснено от какво се сформира оценката и единствено за присъствието имаше пояснение в скоби, че това се отнася само за тези, които са записали присъствена форма на обучение, което по моята логика означава, че домашните дават точки и за онлайн и за присъствено обучаващите се, защото за тях нямаше пояснение.
Може ли някой да изясни как стоят нещата?
Ок, мерси :)
От същото място, където качваш домашното трябва да имаш опция и за оценяване, стига срокът да не е изтекъл.
Fil, едно кратко питане малко по-встрани, но свързано с темата за онлайн обучението. C# advanced сега свърши. Fundamentals нивото обаче беше казано, че за разлика от другите две нива Advanced, които ще се въртят на 6 месеца, ще се върти на 4 (и трите с продължителност 6 месеца). Ако е така това означава ли, че края на септември (май + 4) ще има нормален изпит по C# advanced за новото ниво Fundamentals (започващо август=април+4) и повишителна сесия за вече миналото ниво в края на октомври (април + 6)?