Loading...
Viktor_Boyanov avatar Viktor_Boyanov 21 Точки

Онлайн обучение

Здравейте,

Знам, че този въпрос вече е задаван много пъти и има теми по въпроса, но в крайна сметка не мога да разбера дали домашните носят точки на тези, които са онлайн. Задавам относно въпроса, защото:

1. Темите, които четох по въпроса се отнасяха до C# Basic, не намерих такава за по-горните курсове.

2. Системата ми позволяваше да качвам и оценявам домашни, въпреки, че съм онлайн форма на обучение, което ми се стори съмнително.

3. В презентациите за октриването на курсовете накрая е обяснено от какво се сформира оценката и единствено за присъствието имаше пояснение в скоби, че това се отнася само за тези, които са записали присъствена форма на обучение, което по моята логика означава, че домашните дават точки и за онлайн и за присъствено обучаващите се, защото за тях нямаше пояснение.

Може ли някой да изясни как стоят нещата?

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

Разсъжденията ти по точка 3 са правилни. Единствено в Programing Basics домашните не оказват влияние върху крайната оценка за онлайн студентите.

2
Enislav avatar Enislav 0 Точки
Можете ли да ме насочите от къде мога да оценявам домашни въпреки, че не носят точки поне мога да бъда полезен с нещо. Виждам от къде да кача моето домашно но незнам от къде да оценя такова.
0
Viktor_Boyanov avatar Viktor_Boyanov 21 Точки

От същото  място, където качваш домашното трябва да имаш опция и за оценяване, стига срокът да не е изтекъл.

0
25/06/2015 22:34:52
villyjord avatar villyjord 175 Точки

Fil, едно кратко питане малко по-встрани, но свързано с темата за онлайн обучението. C# advanced сега свърши. Fundamentals нивото обаче беше казано, че за разлика от другите две нива Advanced, които ще се въртят на 6 месеца, ще се върти на 4 (и трите с продължителност 6 месеца). Ако е така това означава ли, че края на септември (май + 4) ще има нормален изпит по C# advanced за новото ниво Fundamentals (започващо август=април+4) и повишителна сесия за вече миналото ниво в края на октомври (април + 6)?

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.