График на модул Back-End юни 2015 /курсове, изпити, ваканция/
Здравейте,
Има ли изготвен нещо като график на въпросния модул? Кога започва и кога свършва всеки курс? Кога ще са датите за изпити? Кога ще е официалната "вакация"? Предполагам, че много хора имат да планират отпуски, затова е много важно да се знаят тези неща.
ПС: Извинете ме, ако въпросът е обсъден някъде другаде и съм го пропуснала.
Супер. Пуснете ако може и за другите нива, вкл. повишителните сесии и повторните завъртания на нивата, ако са приблизително ясни.
От другата седмица ли ще е записването и плащането за ниво 3?
Записването и съответно плащането за модул Back-End XЩе бъде активно малко по-късно днес. Ще получип имейл с подробна информация за плащането и съответно за модула. :)
Здравейте,
Студенти, успешно завършили ниво 1 все още нямат мейл за записване/плащане на модул Back End. Отделно, в момента вървят лекции по ООП за тези студенти, тъй като по новата програма няма да са минали курса преди модул Back End. По време на лекциите се говори за изпит, а нямаше да има, отделно се говори "Вие не сте минали HTML", а студентите са имали изпит по този курс ...
Може ли малко уточнение точно какво да очакват студентите със завършено ниво 1 оттук насетне.
Благодаря!
Здравей,
на 7 юни беше изпратен имейл "Записване на модул Back-End". Може да провериш пощата си. Плащането е до 13 юни. В профила си, от падащото меню - "Заплащане", може да заявиш плащането си и да го осъществиш.
ООП курсът няма да ти е активен, тъй като няма да се явяваш на изпит. От ноември месец ще бъдеш записан и ще може да се явиш на изпита. Курсът е достъпен от тук.
Относно HTML/CSS - специално ти си минала този курс, т.е. от ноември месец, вместо него - ще изучаваш ООП и КПК.
EDIT: Това, което ти предстои, е следното:
Благодаря за коментара,
Аз лично съм минала и ниво 2, т.е. ООП и КПК също съм взела. В случая се интересувах за студентите от ниво 1 ... но схванах горе-долу идеята.