Дисциплината по време на лекция (за Варна)
Здравейте.
Обръщам се към всички колеги и преподаватели, които желаят тези обучения да имат някакъв смисъл.
Първо искам да споделя, че днес бях слабо казано потресена от факта, че чух поне 20 мелодии на телефони по време на лекция. Второ, едната колежка (на 2-3 реда от мен!!!) разговаря два пъти по телефона в стаята, докато Радо водеше лекцията. Трето, колежките до мен не спряха да си разглеждат фейсбуците и да се смеят на някакви неща.
Затова бих желала да помоля всички, които идват само за да убият няколко свободни часа да го правят в близкото кафене от уважение към онези, които отиват да научат нещо... и още повече от уважение към онзи, който съвсем от добра кауза отделя време и търпение да води лекцията! Това са безплатни курсове, така че нищо няма да загубите, ако не ги посещавате :)
Благодаря и весело изкарване на код!
Деница
"Прост човек и силен вятър - нищо не може да ги спре!"
(народна мъдрост)
Благодаря, eltop. В един момент си помислих, че просто съм станала хейтърка и нещата всъщност не са толкова зле:) Съжалявам да разбера, че си имала нещастието да чуеш и запомниш целия телефонен разговор. Аз не го чувах, защото седях напред....само ми пречеше да слушам