Трябва ли да се чекираме за първа лекция за присъствие ?
Здравейте на всички, искам да ви попитам трябва ли да се чекираме за първа лекция, ще се брои ли присъствие ?
Благодаря :)
Здравейте на всички, искам да ви попитам трябва ли да се чекираме за първа лекция, ще се брои ли присъствие ?
Благодаря :)
Здравей,
надявам се, че нямаш против да ти говоря на "ти". Ти си кандидатствал за круса Programming Basics в присъствена форма. За студентите в този курс не са предвидени чипове, т.е. не трябва да се отбелязваш когато идваш на лекции. Това важи само за студентите изкарали успешно приемния изпит и тези, които са се записали в модул Programming Fundamentals от семтември месец (отново само за присъствени студенти).
Ако имаш други въпроси - съм на разположение.
Слънчев ден,
Алекс :)
Много ти благодаря за бързия и точен отговор, искам да те попитам още нещо, г-н Наков на коя група ще води първата лекция, аз съм се записал за първа група и се надявам да съм го уцелил :)
Благодаря още веднъж, успехи :)
Обикновено той води поне по една лекция на всеки курс, също така може да му гледаш лекциите, които е водил предните инстанции на курса - https://softuni.bg/courses/programming-basics/
В интерес на истината искам на живо да го слушам, аз иначе съм му гледал на видео може би 50% от всичките му лекции, дори и във Телерик като беше :)