Предложения за форума и т.н.
Първо, може ли да се позволят кратки съобщения изразяващи благодарност, обаче само от авторът (OP) на темата? Мисля, че ще е яко? Аз поне обичам да благодаря на хората, когато ми помагат. Евентуално може и Авторът да има право да лепва значка на някой отговор, като най-полезен. Нещо от сорта на OP's Chosen as Best Answer бадж отстрани на най-добрия пост и да се качва автоматично най-отгоре съответният пост, точно под Оригиналният пост/въпрос на темата. За Наков може, да се направи значка The Answer Chosen By the Programming God, който ще носи на далия отговорът, освен престиж, кило Туршия, кило Ракия, както и 10 точки за Грифиндор!
Второ, може ли да вкарате система за лични съобщения между потребителите?
Разбирам, че Админите и Модовете ще бъдат налазени като сладък предмет от мухи със въпроси и съобщения относно смисълът на вселената и дали той има почва у нас, за това може да се ограничи достъпът до съобщения към Админи/Модове само от хора със 100+ позитивен рейтинг във форума, така и тези хора (важните) ще могат да си чатят (един вид) по ефективно за софтуеърни проблеми, организация, и т.н.
Може и да има ограничение, да кажем, хората да имат право да си пишат само с хората, които са от тяхното ниво или от тези надолу. Демек старите да пишат на новите, в случай, че решат, отключвайки им правото да си пишат само с тях, но не и с другите студенти в по-горни курсове. Аз например имам няколко приятели из софт уни из различните курсове. Мисля, че може да е полезно :)
Анихуй, споделете мнение, пък и смятам, че може да превърнем темата в място, където студентите да мятат идеи за функционалността и интерфейсът на сайта и форума, и след това само трябва да намерим програмисти от някъде (откъде ли!?), че да се въведат свежите и уместни идеи :)
Поздрави! :)